• Изработка на онлайн магазин

Всичко необходимо за Вашия успешен онлайн бизнес

нашият работен процесв 3 стъпки

Без значение от сферата на вашата онлайн търговия, ние можем да ви предложим ефективна идея за печеливш и лесен за управление онлайн магазин.

Консултации

Проектът ви ще бъде подробно разгледан и прецизно дискутиран с нашите опитни професионалисти.

Дизайн и визия

Богатото ни портфолио от дизайни и концепции е изцяло на ваше разположение, като в допълнение, вие също можете да изложите личните си идеи.

Програмиране

Работата стартира едва след като са уточнени всички основни детайли във връзка с навигацията, функциите, дизайна и поддръжката на магазина.

 

Какво включва нашата платформа за онлайн магазини
INSYS Store

 

Респонсив дизайн

Перфектно визуализиране на всички видове устройства, смартфони и таблети.

Плащания

Над 10 популярни системи за електронни разплащания по целия свят.

Доставка

Интегрирани модули за доставка с най-големите куриерски компании в страната и света.

Мултиезичност

Достигнете до чуждестранни клиенти и нови пазари с мултиезичния ни панел.

 

Защо да изберете нашия екип за вашия онлайн магазин?

01

Перфекционизъм

във всеки един детайл на дизайна и вграждане на иновативни технологии по последните тенденции от света на онлайн търговията. Ние интегрираме адаптивен дизайн, който да бъде еднакво ефикасен за всички видове устройства.

 
02

Проучване

преди изпълнението на всеки индивидуален проект. С цел постигане на максимални резултати, ние внимателно таргетираме потенциалните ви клиенти и насочваме визията и функционалността на магазина именно към удовлетворението на техните нужди и изисквания.

 
03

Планиране

на резултатите в дългосрочен план, което гарантира потенциално развитие на вашия магазин наред с големите конкуренти на пазара. Дори да стартирате своя бизнес от нулата, ние можем да ви дадем страхотна преднина, с която да поставите началото на една наистина успешна онлайн търговия.

 
04

Контролен панел

Интегрираме многокомпонентен административен панел за лесно и бързо управление на вашия онлайн магазин. Възможно е и провеждане на обучение на Вашите служители, които ще са ангажирани с админстрирането на онлайн магазина.

 
05

Поддръжка

Ние работим на достъпни цени, съчетани с високо качество на работа. Нашият екип по техническа поддръжка е винаги на Ваше разположение за уточнения и допълнения по проекта в хода на неговото изпълнение.

 

РАБОТЕТЕ С НАС

Ще направим всичко възможно, за да създадем следващия ни най-добър проект!