Какво е да си на стаж в INSYS?

от INSYS / 27 февруари 2018 / Публикувано в Новини

Тази есен INSYS посрещна първите си стажанти в Бургас. Компанията предостави възможност на две момчета, учещи в Бургас да се докоснат до работа с изключителни професионалисти в сферата на програмирането и маркетинга. Те станаха свидетели на работата на компанията с международните й партньори и клиенти.


Стажантската програма беше разработена с цел да покрие многобройни задачи във всеки един аспект от процеса на  изработката на уеб софтуер и уеб сайтове. От създаване на концепция и прототип, през дизайн и програмиране до тестване, инсталиране и техническа поддръжка. Стажантите проведоха срещи с представители и служители на компанията и взеха участие в седмичните оперативни дискусии. По време на стажа стажантите бяха ангажирани и с изготвяне на маркетингови материали, подготовка на маркетингов план и стратегия, с което те да придобият представа за реалната работна среда и опит в ИТ компания, лидер в своята пазарна ниша в Бургас.

 

 


Момчетата бяха наградени и със сертификати за завършена стажантска програма от INSYS. За да разберем какви са техните впечатления от компанията и приключилия стаж се срещнахме с тях. Ето и интервюто с един от стажантите в INSYS през сезон есен-зима 2017/2018.
Димитър Деляков е на 21 години, родом от Бургас, в момента учи софтуерно инженерство в Университет Проф. д-р Асен Златаров.


Защо избрахте да стажувате в INSYS?
Много се интересувах и внимателно подбирах фирма, в която да стажувам. След проведени разговори с ръководителите на повечето фирми занимаващи се с уеб програмиране и дизайн, попаднах на INSYS. Фирмата е много бързо развиваща се, в крак с времето и също така- синоним на качество, а самият й основател и ръководител е млад, устремен, силно мотивиран и с големи амбиция за това, с което се е захванал. INSYS работи с много и големи фирми и компании. Без съмнение мога да заявя, че за мен INSYS е номер 1 в областта на информационните технологии и иновационните системи за Бургас!


Успя ли INSYS да покрие очакванията ви?
Екипът е малък, но много силно сплотен и съвсем свободно бих го нарекъл семейство. В INSYS си обграден единствено и само от професионалисти. Всеки има много опит зад гърба си, знае какво прави и го прави с удоволствие. В офиса атмосферата е винаги приятна, изпълнена с позитивна енергия и много усмивки. Работим и се забавляваме, но никога не смесваме едното с другото. Обобщено бих казал, че ако си отворен и готов да вземеш, INSYS има много какво да ти даде и не говоря само за знания, а и за професионализъм, мотивация и реализация.


С какво преживяване ще запомниш INSYS?
Тук създадох доста нови запознанства сприятелих се с екипа, излизаме и се събираме заедно. Отпечатък в паметта ми и едно уникално преживяване, което не бих забравил, беше тиймбилдингът в Жеравна. Беше малко преди Коледа, обстановката и компанията бяха невероятни. От фирмата се бяха подготвили много всичко беше изпипано до детайл и останах силно впечатлен от организацията. Трапезата беше много богата, мястото уютно и топло. Хапнахме, пийнахме, танцувахме, играхме игри и си правихме много снимки, за да запечатаме моментите. В INSYS аз намерих колеги и създадох приятели извън офиса! Беше страхотно!

  • Pin It

РАБОТЕТЕ С НАС

Ще направим всичко възможно, за да създадем следващия ни най-добър проект!