Онлайн лидерска мрежа CityLead.EU

от INSYS / 18 януари 2018 / Публикувано в Новини

INSYS изработи онлайн платформата CityLead.EU за регионално развитие и междурегионално сътрудничество „лидерство за регионално развитие”. Платформата представлява електронен регистър на лидерската мрежа от участници, създадена по проект „Лидерство за регионално развитие“, изпълнен от Института за регионални и международни изследвания (ИРМИ) с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“. Тя е самоорганизираща се мрежа от лидери, чиито съвместни усилия да повлияят върху създаването на благоприятна за бизнес и икономическа дейност среда ще допринесат до съживяване, развитие и благоустройство на регионите и до повишаване на благосъстоянието на техните граждани.

При всяко посещение на електронния регистър, посетителите имат възможността да потърсят подробна информация за участниците в мрежата - организационна информация, контакти, сфери на дейност, компетенции и интереси. Също така онлайн платформата може да бъде използвана като място за обмен на добри практики, каталог на теми и възможности за търсене на партньори.

За целите на проекта онлайн регистърът CityLead.EU е изцяло разбработен от INSYS Ltd и е част от национална кампания на "Клъстер информационни и комуникационни технологии - Бургас" за "Дигитализация на неправителствения сектор в България".

  • Pin It

РАБОТЕТЕ С НАС

Ще направим всичко възможно, за да създадем следващия ни най-добър проект!