Изработка на мобилно приложение

Нашият екип разполага с отличен подход и ноу-хау за създаване на функционални мобилни приложения
със забавна или полезна насоченост.

 
Удобни за потребителя

Функционалности поднесени с лекота към потребителите

с висока производителност

Зарежда бързо и никога не кара потребителите да чакат

и офлайн
режим

Достъп до функционалности и съдържание дори и офлайн

В INSYS ще изработим за Вас мобилно приложение за iOS и/или за Android,

с което ще провокирате ефекта “уау” сред своите клиенти и конкуренти.

 • Планиране и подготовка

  След провеждане на задълбочени разговори и структуриране на окончателно техническо задание ние създаваме прототип на дизайн за вашето мобилно приложение, съобразено с последните трендове в областта.

  Осигуряваме гаранция за качествен пърформанс на мобилното приложение, бързина, висока производителност, интригуващ контент и вълнуващо потребителско преживяване за Вашите клиенти от Google Play и AppStore.

  Проучване и планиране на проекта за максимално ефективното му изпълнение. Екипът ни ще направи всичко възможно, за да достигне до основната ви идея: какво целите с приложението и коя е таргетираната ви аудитория.

  Изработка и QA тестване

  Разработваме проекти за iOS, и за Android – основните мобилни операционни системи в момента. Гарантираме максимално удобен за клиентите ви интерфейс в комбинация с отлична информационна архитектура и визия.

  Извършваме тестване на мобилното приложение, както със технически лица така и с реални потребители. Ние никога не оставяме работата си недовършена и ви предаваме проекта в изцяло завършения му вид.

  Отлични цени с възможност за доплащане в случай, че в хода на работа ви възникнат допълнителни идеи или имате желание за добавяне на допълнителни модули, функции, база данни или графичен елемент.

РАБОТЕТЕ С НАС

Ще направим всичко възможно, за да създадем следващия ни най-добър проект!