• Бранд идентичност
  и
  криейтив дизайн

Ние сме различен вид криейтив агенция

Създаваме брандове, които изпъкват пред своите конкуренти

 

Лого дизайн

Изработка на лого

Нашият екип от дизайнери ще скицира за Вас професионален фирмен знак лого. С дизайн съобразен с характера, културата и основните ценности на вашата марка. Ние прилагаме стратегически подход и креативност за създаване на уникална идентичност на Вашата марка.

Процес на изграждане на марката

Нашият доказан процес е гаранция за успеха на Вашия бранд

 • Проучване

  Проектирането на лого за бизнеса Ви започва с проучвателна фаза, в която дизайнерите ще ви представят над 10 различни дизайна на лого, за да разберат какви лога Ви харесват или съответно не Ви харесват стилистично.

 • Облак от думи

  Дизайнерите поставят всички думи, които са споменати в един общ облак и започват да свързват една дума с друга. По този начин те идентифицират концепции, които в последствие ще вдъхновят дизайна на логото.

 • Скициране

  Дизайнерите ще започнат да скицират на ръка илюстрациите или директно ще представят на Вашето внимание няколко варианта за лого.

 • Цветове

  След като изберете любимото си лого, ние заедно внимателно обмисляме посланията, които вашата марка ще предава. Подбираме и тестваме цветовете съобразени с тези емоции.

 • Окончателно лого

  Нашият екип ще работи неуморимо с вас, така че всички ваши нужди да бъдат посрещнати и финалния вариант на логото да служи за перфектна демонстрация на всичко, което вашата марка се стреми да представлява.

Идентичност на марката

Бранд и фирмена идентичност.

Като една от водещите криейтив агенции, нашият екип от талантливи дизайнери ще вдъхне живот на Вашите идеи и ще превърне вашите виждания в реалност.

С креативен дизайн, изработен специално за Вашата уникална бранд идентичност и цялостна стратегия за развитие на марката.

РАБОТЕТЕ С НАС

Ще направим всичко възможно, за да създадем следващия ни най-добър проект!